Пакування харчових та нехарчових товарів повинна бути міцною і відповідати ряду вимог. Для упаковки і приготування продуктів харчування користуються харчовою плівкою, фольгою, пергаментом або рукавом для запікання. Для інших товарів застосовують пакувальну плівку.
Упакувати меблі або піддони з будівельними матеріалами можна з використанням пакувальної плівки. Стретч-плівка складається з лінійного поліетилену. Саме цей матеріал гарантує матеріалу оборотне розтягнення, стійкість до температурного і механічного впливу. При виборі пакувальної плівки звертають увагу на рівність намотування. Цей факт дозволяє зберігати наступні властивості:
еластичність;
міцність;
стійкість до температури, вологи і інших речовин;
скріплення з поверхнями.
Економічна у використанні пакувальна плівка ефективно фіксує будь-який вантаж та захищає його від вологи та пилу.
Продукти харчування для зберігання або транспортування упаковують за допомогою харчової плівки. Якісна плівка дозволить збереже свіжість їжі довгий час. При виборі пакувального матеріалу важливо звернути увагу до його властивості. Характеристики харчової плівки:
стійкість до розриву під час натягу;
герметичність;
економічність;
безпека харчової плівки для здоров'я людини
Для приготування страв господині використовують фольгу, рукав для запікання чи пергаментний папір. Ці аксесуари надають неоціненну допомогу у створенні різних ласощів, оскільки прискорюють приготування та зменшують ймовірність підгоряння. При виборі фольги, пергаменту або рукава для запікання необхідно звернути увагу на густину, якщо вони рвуться в руках, то не витримають впливу високих температур.
Замовити потрібну плівку, харчову фольгу, пергаментний папір можна в нашому магазині.